Recent Reviews

3.5 stars out of 40 reviews

Eren yer1 week(s) ago

Delivery:

Food:

Anoniem23-01-2024

Delivery:

Food:

Al heel veel besteld maar kapsalon vandaag was bijzonder vettig, geen groenten en beperkte hoeveelheid vlees. Voorheen altijd topkwaliteit
Firat Uslu08-01-2024

Delivery:

Food:

Goeie kwaliteit, opmerking was in orde, terwijl ik dacht dat ze het niet zouden doen???? eten was warm smakkte lekker :)
Anoniem14-10-2023

Delivery:

Food:

Neyskens Steven 13-08-2023

Delivery:

Food:

Er stond bij dat je een frisdrank kreeg bij elke pizza. Juist 2 pizza’s besteld maar geen frisdrank. Belofte maakt schuld, hou je dan ook aan je reclame. Eten was wel goed.
Mark Vranken30-06-2023

Delivery:

Food:

Verbrande pizza en broodjes, broodjes waren ook koud bij toekomen Jammer dat ik hier geen foto van de pizza kan plaatsen
claesen jean10-04-2023

Delivery:

Food:

geleverd maar op de dorpel geplaatst en heeft er iemand mijn bestelling mee genomen.heb toen een andere bestelling geplaatst maar is niet geleverd.dank u wel.
Anoniem28-02-2023

Delivery:

Food:

Beste,Bestel een donor kebab mix 15 euro , staat bij voor minstens 14.90 euro bestellen gratis levering. Dit doe ik dus aanvraag word aanvaard . Dan 5 minuten later bellen ze dit kunnen wij niet leveren aan deze prijs . Volgens mij valse reclame.
Erik Das27-12-2022

Delivery:

Food:

De bezorgtijd van meer dan twee uur was een fiasco omdat het restaurant blijkbaar alleen bestellingen van Take Away in de gaten houdt en niet die van Menute.be, en als je dan belt weet de zaakvoerder niet meer te vertellen dan "niet komen".
Anoniem13-12-2022

Delivery:

Food:

Geen gratis drankje gekregen bij de pizza zoals vermeld , pizza was niet gaar van binne. En personeel kan geen Vlaams verstond hun niet.

Powered By:

Address

Hasseltse Kebab & Pizzeria
Hasselt
Bampslaan 9
3500  Hasselt
Tel.: 011194144